Dags för SUNIWEB i Malmö

I morgon åker jag till Malmö för att delta i årets SUNIWEB-konferens. Det är då vi webbansvariga och webbredaktörer från de flesta universitet och högskolor runt om i Sverige träffas och utbyter erfarenheter. Jag har bara varit med en gång tidigare, den gången på Mälardalens högskola och det var mycket givande. Det är alltid kul att träffa andra med samma yrke och intresseområden som jag själv har.
Den här gången är arrangerar Malmö högskola konferensen och de har lyckats få ihop två riktigt intressanta dagar. På schemat står bland annat föreläsningar med och av Fredrik Wackå (webbrådgivare, wpr.se) om utvärdering av webbinnehåll, Måns Adler, skaparen av Bambuser (en mobilvideotjänst som jag precis börjat prova med min iPhone) och Richard Gatarski (weconverse) som håller en föreläsning kring sociala medier.
Jag vet dock inte om det finns något liknande för kommunal webbverksamhet apropå att jag snart är på nytt jobb. Jag hoppas det. Att nätverka IRL knäcker faktiskt Twitter på mitten. Annars får jag väl arrangera något själv.