dagens tweets 2009-08-12

  • RT @tweetmeme How to Create a Lifestream of Your Online Activities | Line25 http://tinyurl.com/cfdznd #
  • Okej, Blockets iPhone-app fungerar kanske bra men är helt värdelös på att bestämma län. Hamnar i Älvsborg istället för Halland hela tiden. #
  • Puuh! Alltid lika nervöst när man ska uppdatera WordPress. Svettades lite denna gången. Men nu är allt som det ska. http://u5173014.fsdata.se #

Ovan är en ny feature som jag provar här på bloggen. Med hjälp av plugin:et Twitter Tools av Alex King till WordPress uppdateras bloggen varje kväll med tweets jag gjort senaste dygnet. Detta för att enklare kunna söka efter tweets jag gjort och för att kunna ta del av tips och annat intressant för de som inte är medlemmar på Twitter. Om ni inte är det så rekommenderar jag en titt i alla fall och ge det då ett aktivt försök innan ni lägger ner. Det är det värt! Om ni vill veta mer om Twitter och hur man använder det kan ni läsa det här inlägget. Mig hittar ni på twitter.com/petterknutsson. Hoppas vi ses där!