första sommarsemestern som förälder slut

Då var det sista dagen på tre underbara veckors semester. Att vädret varit sisådär behöver egentligen inte nämnas. Det har faktiskt minskat trycket något och jag har bara kunnat vara hemma och njuta av att vara ledig varje dag med familjen. Men nu är det slut och i morgon är det dags att återvända till Halmstads kommun. Det kommer bli en spännande höst med konstruktionen av den nya webbplatsen. Bloggen har också haft något av en semester men spänningen kommer öka här också. Jag lovar.
Sommaren som förälder är nog den bästa sommaren hittills. Visst begränsas möjligheterna att göra vad man vill och dricka öl på uteservering varje dag men vad gör det när man har en son som Albert. Jag avslutar med några av alla de sköna bilder man tagit under sommaren 2009. Mest på Albert. Oväntat va?

Klicka på play och därefter fullskärmsymbolen nere till höger, eller kolla in min Flickr för att se mina bilder.

4 kommentarer