en social revolution på gång

Tror du att sociala medier är en fluga? Tror du att sociala medier bara är för några få utvalda eller riktiga nördar? Ta en titt på den här videon först och omvärdera sedan dina åsikter. Tycker du fortfarande det, så rekommenderar jag att du tittar igen och läser varenda rad. Sociala medier är här för att stanna och det kommer förändra hur vi ser på och använder webben helt och hållet (Psst. Det har redan börjat). För alla.

Vad sägs om fakta som:

If Facebook were a country it would be the world’s 4th largest

eller

Ashton Kutcher and Ellen DeGeneres have more Twitter followers than the entire population of Ireland, Norway and Panama

Det är en oerhört övertygande video även för de mest tvekande. Att soundtracket till videon är Fatboy Slim med ”Right Here, Right Now” gör inte sämre. Mycket kraftfull och bra låt det där. En riktig klassiker som fortfarande håller måttet. Om alla påståenden är till fördel för internetmedborgare kan ju diskuteras men det är ju onekligen omvälvande och otroligt intressant fakta som presenteras.
Via Mashable