sverigecup i skateboard – falkenberg 1997

Ljuva nostalgitripp! I de här ramperna åkte man många vändor fast inte på skateboard. Jag tillhörde då ett annat läger eftersom jag åkte aggressive inlines och på den tiden var man inte särskilt poppis bland skejtare, och är säkert inte det fortfarande. Det är helt enkelt inte lika coolt och jag kanske kan hålla med nu i efterhand.
Ett klipp från gamla hederliga ZTV då det fortfarande var en respektabel TV-kanal förgyllde min kväll. Min kusin figurerar dessutom 2:20 in i filmen, som endast 10 år gammal fick chansen att åka med de svenska proffsen även om han inte deltog i tävlingen. Han åker fortfarande skate och är ordförande i Falkenbergs skate- och inlineförening så all heder åt honom att han fortfarande håller på och driver detta så kidsen har en respektabel yta att åka på.

Mycket har hänt för skateboard- och aggressive inlinesåkare i Falkenberg på sistone. Vi har i år fått en riktigt respektabel skatepark bekostad av kommunen och den är faktiskt riktigt fräsch! Jag har 28 år gammal helt plötsligt fått ett sug efter att börja åka skateboard. På deras blogg, falkenbergsskatepark.blogspot.com, finns en massa sköna bilder att kolla in.