fyra väggar och ett tak

Huset 1 november

Husbygget fortsätter. Nu har de kommit långt men nu ska det förmodligen stå och torka ett bra tag innan de kan sätta igång och bygga inredningen. Det känns i alla fall riktigt skönt att det sker helt utan inblandning av mig och att man bara kan åka ut och titta och längta lite.

Lite fler bilder från i dag

2 kommentarer

Så spännande & roligt! Som vi sa i lördags så kan vi verkligen sakna den där längtan man har innan huset är klart!
Vad står näst på tur att välja? Har ni valt kök osv ännu?

Längtan blir faktiskt ännu kortare nu. Fick på posten i dag ett brev om att de förkortat leveransdatum en måndad. Sista mars gäller nu. Välkommet! Kök och kakel är valt. Fanns inte så mycket att välja på när det gäller kök. I det paketet vi valde ingick det kök i ek och man kunde i och för sig välja vitt kök istället men vi resonerade om det och kom fram till att smuts och damm syns mycket tydligare på vita luckor. Ek är också rätt tidlöst. I morgon är det dags att besluta om lite tapeter.