topp 5 youtube-videos 2009

YouTube-bloggen har sammanställt en lista med de fem mest sedda klippen på YouTube. Knappast förvånande ”vann” klippet, som man är rätt trött på nu, med Susan Boyle från Britain’s Got Talent med över 120 miljoner visningar. Inte så tätt där efter men ändå på plats två är David After Dentist, en fantastiskt rolig  men samtidigt rätt skrämmande video på ett barn som fått för mycket narkos (?). JK Wedding Entrance Dance har nog de allra flesta sett och det är inte en helt otippad gissning att de har dans som profession, eller åtminstone som ett rätt starkt hobbyintresse. De sista två har inte gjort något större intryck på mig i alla fall. New Moon verkar ju vara trailern för någon överhypad film som jag trots hypen inte vet någonting om och Evian har ju lyckats få rätt mycket ”bang for the buck” får man gissa med den virala marknadsföringen.

1. Susan Boyle – Britain’s Got Talent

2. David After Dentist

3. JK Wedding Entrance Dance

4. New Moon trailer

5. Evian Roller Babies

Listan

1. Susan Boyle – Britain’s Got Talent (120+ million views)
2. David After Dentist (37+ million views)
3. JK Wedding Entrance Dance (33+ million views)
4. New Moon Movie Trailer (31+ million views)
5. Evian Roller Babies (27+ million views)

Bonus:

Det finns en skilsmässo-version av bröllopsfilmen som jag tycker är minst lika bra, om inte bättre, som jag bjuder på så här i slutet på 2009. Verkar vara med samma personer.

Då vet ni det.
Via video.feber.se

1 kommentar