petter – nu webbstrateg

I tisdags skrev jag på anställningskontrakt som webbstrateg. Och det känns grymt. Från att ha haft vikariat och projektanställningar sedan jag slutade mina högskolestudier är jag nu tillsvidareanställd för första gången. Inget ont alls om tidsbegränsade anställningar, det är bra för mobiliteten och utvecklingen. Men en tillsvidareanställning öppnar för helt andra möjligheter att arbeta med planer på längre sikt. Strategier helt enkelt. Och upptill det vara med och leda och utveckla spännande externa och interna webbprojekt. Det finns mycket att göra.
Det känns också som att jag hittat hem i rollen som webbstrateg. Det är det här jag ska hålla på med helt enkelt. Nu kör vi!

Kunde inte låta bli att avsluta med den här fantastiska kartan över människans kommunikationskanaler som nu finns tillgängliga, om än med en stark glimt i ögat. Hittade den via Jocke Jardenbergs morgonkommentarer. A good daily read!

3 kommentarer