Välkommen till världen vår lilla dotter

Iris
Så kom hon då äntligen, vår älskade dotter. Klockan 09.14 den 20 april 2011 kom hon ut från magen (kejsarsnitt den här gången) och var ett riktigt skolboksexemplar. 50 centimeter lång och 3505 gram av ren och skär kärlek. Vad det skulle bli den här gången visste vi inte.
Ja, jag vet att blogginlägget är sent publicerat men nu för tiden med en 2,5-åring med energi som Hulken har tiden varit lite mer knapp, men minst lika rolig, om inte roligare.
Jag kan i alla fall konstatera att nio månader tog precis lika lång tid som förra gången och att sitta med på ett kejsarsnitt är precis lika nervöst, om inte mer nervöst, än vid en vanlig förlossning. Vad det skulle bli visste vi inte heller vilket gjorde det lika spännande som förra gången. Hellen gjorde som vanligt ett riktigt bra jobb.
Vad vi valt att kalla henne?

Iris.

 
Välkommen till familjen vår lilla Iris!
 

1 kommentar

Roligt att se henne även i verkligheten även om jag fick rädda henne från vår lilla Hulken 😉