Dags för första #instameet i #falkenberg

Snart är det dags för Falkenbergs första Instameet. Vi är några ”gramare” som träffas på Rådhustorget i Falkenberg och det ska bli både spännande och roligt att träffas i ”verkliga” livet. Nedan kan du följa bilder från vårt #instameet (med taggen #fbgftw). Alla bilder syns därför inte men kolla gärna taggen #falkenberg och/eller #instameet.
Jag återkommer med en uppdatering i kväll! Hoppas vi ses!

Uppdatering

Vi var en tapper skara på sju personer som möttes upp på Rådhustorget. Fullt tillräckligt för att få en trevlig eftermiddag tillsammans med mycket foto och bra diskussioner. Man får ändå sätta det i relation till Instameet i Seattle med tolv personer och San Francisco med 14 personer. Ett särskilt tack till @hallandsnyheter som hängde med en bra bit på vårt #instameet. Förmodligen finns det en trevlig artikel i morgondagens (läs lördagens) tidning. Det finns en artikel på webben som ni kan kolla in redan nu.
Vi som var med på #instameetfbg det här året var: @peekei (jag), @linusekenstam, @loysan, @oskarryden, @stylewars_, @joakimcarlsson och @magnus_kson. Tack allihopa för gott sällskap och grymma bilder! Nedan kan ni se några av bilderna från dagen (som blev en hel del trots allt). Resten kan ses på copygr.am/tag/fbgftw eller copygr.am/tag/instameetfbg
[instapress tag=”instameetfbg” piccount=”100″ size=”180″ effect=”fancybox” title=”1″]