Hemma från de inspirerande Webbdagarna i Göteborg 2012

Jag har spenderat de två senaste dagarna på Webbdagarna i Göteborg. Ett event för alla som jobbar inom digital marknadsföring, kommunikation, e-handel med mera. Jag har egentligen huvudet alldeles för fullt med intryck för att kunna sammanfatta detta på något bra sätt så istället tänkte jag tipsa om några av de bästa dragningarna (som finns tillgängliga gratis på YouTube). I övrigt har Internetworld sammanställt dagarna i textform väl på sin sajt.
Den bästa föreläsningen under de två dagarna, enligt mig själv och många andra, var den oerhört karismatiske och engagerande Andreas Sjöström som pratade om hur det är att arbeta med att uveckla appar. It’s like playing in a rockband. Hans talarstil hade dessutom en oerhört behaglig touch av Spoken Word vilket jag uppskattar mycket.

Ett annat favoritföredrag var från Stefan Hyttfors som ställde oss alla frågan Vill du veta hur framtiden blir? Och det vill man ju. Och han gav kanske inga svar men en hel del inspiration och inblick i vad som kommer att hända i hela världen framöver.

Resten av föredragen finns tillgängliga på Internetworlds YouTube-kanal vilket jag verkligen rekommenderar att du tar en titt på. Tittar du på de två ovanstående presentationerna så kommer du helt klart vilja ha mer. Till exempel Thomas Moens dragning om ”The best advertising”. Bra arrangerat Internetworld, och framförallt, tack för att ni delat med er av alla (de flesta i alla fall) dragningar i efterhand.