Föreläsning: Så lyckas ditt företag i sociala medier

Jag blev ombedd av Halmstad Näringslivs AB att som en del av deras Entreprenörsskola hålla ett föredrag om hur man som nyföretagare lyckas i sociala medier, ett erbjudande jag inte var sen att hoppa på. Runt 120 nyföretagare eller personer med företagarplaner kom för att lyssna. Jag gjorde det i min tjänst som webbstrateg för Halmstads kommun och vävde även in delar av vår aktivitet i sociala medier i föreläsningen. För dig som inte var där eller är intresserad av att se mina slides hittar du dem nedan eller på Slideshare. Tack vare Sophia från Region Halland och e-nätverket Sprinkler finns det också ett par videoklipp från föreläsningen. Har du någon synpunkt eller fråga så skriv gärna en kommentar nedan eller på Twitter.

Så använder du Facebook i ditt företag

Sociala medier är viktigt men webbplatsen är inte död

Trender på den sociala webben

Mina bilder från presentationen

Så lyckas ditt företag i sociala medier from Petter Knutsson

1 kommentar