Internetdagarna 2012 – föreläsning och ett par snabba reflektioner

Petter Knutsson på internetdagarna - Foto: @jonas_halmstadDå var Internetdagarna 2012 över för den här gången. Ett stort, härligt och framförallt viktigt evenemang på många sätt. Under två dagar har jag fått träffa, lyssna och prata med så många kloka och bra personer som verkar på/kring webben på olika sätt. Det pratades om allt från svenska startups till infrastrukturerna som påverkar vårt dagliga användande av webben. Det var också intressanta diskussioner om digital delaktighet och hur vi kan hjälpa invånare att bli mer delaktiga på webben och via de tjänster som erbjuds, framförallt från myndigheter/kommuner.
Jag fick själv äran att få prata om kriskommunikation med hjälp av sociala medier under @jockes session om utmaningar och möjligheter i sociala medier för offentlig sektor. Med på sessionen var också nyskapande Maria Ziv och lika nyskapande och kloka Mattias Jansson a.k.a @kommunchef. Med Joakim som moderator kunde det inte blivit trevligare. Föreläsningen streamades och finns att kolla på nedan. Min föreläsning börjar ca 26 minuter in i klippet men lova att du kollar på de andra också!

Mina slides från föreläsningen finns nedan eller på Slideshare.

Tack alla på Internetdagarna. Jag hoppas vi ses snart igen!
I <3 internet

3 kommentarer