Presentkoder till Toca Store och Toca House

Jag är ett stort fan av allt som kommer ur Toca Boca-fabriken. Jag har nämnt dem tidigare i bloggen och det på en topplista över de bästa apparna till iPhone och iPad just nu. Det svenska företaget har visat sig veta exakt vad barn (föräldrar) vill ha i sin iPhone och iPad och gjort det med bravur. Så när de frågade på Twitter om någon var intresserad av att ge bort koder till några av deras bästa appar så ville jag givetvis få förmånen att hjälpa till.
Toca Store

Toca Store

Till det fantastiska spelet Toca Store har jag två koder. Toca Store fungerar på både iPhone och iPad, även om det är som bäst på iPad. Barnet lär sig räkna, färger, former och kan öva på uttal. Ett riktigt bra ”spel”. Som vanligt helt utan poängsystem eller tidsbegränsningar.
Toca Store i App Store (22 kr till iPhone, iPod Touch och iPad)
[hr]
Toca House

Toca House

I det fantasirika Toca House har barnet (eller den vuxne) möjlighet att kika in i ett hus där flera Toca Bocaianer bor och hjälpa dem med olika sysslor i hushållet. Städa, stryka och posta brev är olika uppgifter barnet får lösa. Det passar perfekt till lite yngre barn (2-5 år).
Toca House i App Store (22 kr till iPhone, iPod Touch och iPad)

Hur får jag tag på en kod?

Jag har två koder till Toca Store (slut tyvärr) och fyra koder till Toca House, värda 22 kr styck. Genom att kommentera det här inlägget med vilket spel du vill ha (och glöm inte ange din e-post) så skickar jag koden till dig. Vill du inte ange din e-post direkt i kommentarsfältet så skriv vilken du vill ha och därefter Namn och e-post i de separata fälten. Förutsatt att du är bland de första att göra det. För det är den berömda först till kvarn som gäller 🙂 Tack alla för ert intresse! Koderna är slut men man vet aldrig om det kommer nya framöver.

Hur löser jag in en kod?

Om du inte vet hur du löser in en presentkod så har Apple förklarat det så bra att jag låter dem ta den pucken.
Lycka till!

14 kommentarer