Nytt projekt: Offentligheten – en podcast om webb och digitala medier i offentlig sektor

Offentligheten - en podcast om webb och digitala medier i offentlig sektor
Då var vi igång! Idén föddes för inte ens två veckor sedan och nu är vi live på Offentligheten.se med vårt första podcast-avsnitt om webb och digitala medier i offentlig sektor. I en minibuss på väg till Örebro satt jag och Mattias Skoog och spånade idéer och vi hade båda intresse av att prova podcast som teknik. Innehållet var egentligen rätt givet, och det finns inte någon liknande på marknaden.
På 45 minuter hade vi fixat domän, riggat webbhotell, bokat första gästen (Joakim Jardenberg) och skrivit stora delar av manus. Det är också något som jag personligen velat prova länge, för att lära mig mer om tekniken bakom och hur distribution av ljud fungerar på ett djupare plan.
Resultatet tycker vi blev över vår egen förväntan för att vara första avsnittet. Du kan lyssna på offentligheten.se eller nedan. Vad tycker du?
https://soundcloud.com/offentligheten/offentligheten-avsnitt-1
Och om du gillar den, vad vill du höra i kommande avsnitt? Vi har ännu inte bestämt distributionstakt så jag kan inte säga nästa vecka eller månad ännu men förhoppningen är att vi kan köra minst en gång i månaden i alla fall.

1 kommentar