Cheat sheet för grönsaksodling – perfekt (inför nästa säsong)

Jag odlar mer och mer i min trädgård för varje säsong. Och det växer! Så något gör jag ju rätt. I år blir det bland annat vaxbönor, sockerärtor, rädisor, tomater (givetvis), jordgubbar och diverse örter. Avgörandet om jag har gröna fingrar eller ej får nog avvakta. Jag har en hel del att bevisa fortfarande och  har bland annat tagit kål på en krusbärsbuske på stam (eller om det var den hårda vintern -11/-12. Via Lifehacker hittade jag det här schemat över grönsaksodling som ska hjälpa mig att bli ett proffs på odling. Och om det inte hjälper mig så är det ju rackarns snyggt att titta på. Jag älskar sånt här! Och det är inte ofta man ser en infographic av den här typen! Ladda ner nu! Och dela gärna med dina odlingsintresserade vänner!

Vegetable-growing-cheat-sheet

Nu är ju säsongen i full gång, så du kanske behöver spara den till nästa år, men i vilket fall, snygg nog att ha som en tavla i ditt hem!

Hämtad från anglianhome.co.uk