Gratis videoklipp till din onlinemarknadsföring

Öka din konvertering med video
Att använda video i din onlinemarknadsföring har börjat bli en hygienfaktor. Och baseras till stor del på att video är en riktig konverteringsmaskin. Studier visar att video kan öka konverteringen på din sajt med någonstans mellan 64-85 %.
I ett tidigare blogginlägg tipsade jag om tre sajter med fria bilder att använda. Men video då? Ja, det är ju inte riktigt lika enkelt att hitta. Men så damp jag över sajten Mazwai med fria videoklipp som du kan använda. En del av klippen är rätt så ”artsy” men kan vara perfekta att använda till en inledning till en screencast, en företagsfilm eller som inspiration till dig själv helt enkelt. Klippen lyder under Creative Commons-licens i någon form så så länge du respekterar licensen är det bara att sätta igång och skapa!
Ladda ner fria videoklipp på Mazwai.com